evenementen

Evenementen

Wil jij een padeltoernooi spelen? Bij The Padellers worden er op alle locaties maandelijks de leukste evenementen georganiseerd. Tijdens deze evenementen worden er padeltoernooien gespeeld voor verschillende niveaus. De perfecte gelegenheden om je te meten met spelers van je eigen niveau en achteraf te genieten van de gezelligheid aan de bar.

Locaties
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.

De toss

Neem ook deze maand weer deel aan de TOSS bij The Padellers. Voor de TOSS schrijf je je individueel in, maar leer je gemakkelijk nieuwe padelpartners én tegenstanders kennen!

Tijdens de TOSS speel je 20 minuten en vervolgens heb je 20 minuten rust. Elke ronde speel je met een nieuwe partner tegen nieuwe tegenstanders. Op deze manier kom je in contact met nieuwe padelmaatjes bij jou in de buurt!

Team Battle

Tijdens ons nieuwe toernooi Team Battle, schrijf je je in als duo. Samen met jouw partner word je ingedeeld in Team Rood of Team Blauw. Je speelt wedstrijden in meerdere rondes tegen verschillende tegenstanders van het andere team met als doel om de meeste punten voor jouw team binnen te slepen! Aan het eind van iedere ronde worden de punten bij elkaar opgeteld, dit levert aan het einde van de avond een totaalscore per team op. Eindig jij in het team met de meeste punten? Dan krijgt jouw hele team een gratis drankje naar keuze om de middag gezellig mee af te sluiten!

Move up, Move down

Schrijf je in als koppel in speel mee met Move up, Move down! Tijdens Move up, Move down speel je twee uur lang potjes van 20 minuten. Win je? Dan ga je als duo een baan omhoog. Verlies je? Dan ga je als duo een baan omlaag. Je speelt dus altijd samen met de partner waarmee jij je opgeeft.

Bij Move up, Move down maakt het niet uit op welke baan je begint, maar gaat het erom op welke baan je eindigt! Na zes potjes van 20 minuten staat het beste koppel op baan 1 en gaat naar huis met de hoofdprijs!

GIG HARD SELTZER – STUDENTENTOERNOOI

Speciaal voor studenten organiseert The Padellers in samenwerking met GiG Hard Seltzer een Studententoernooi! Tijdens het Studententoernooi wordt er gespeeld in verschillende poules. Binnen deze poules spelen alle koppels een keer tegen elkaar. Nadat alle koppels tegen elkaar hebben gespeeld, worden er nieuwe poules gemaakt. De nummers 1 van elke poule komen in poule 1, de nummers 2 in poule 2, enzovoorts. Het koppel dat aan het eind van het toernooi eindigt als nummer 1 in de eerste poule, gaat er vandoor met de hoofdprijs: 1 keer gratis padellen!

Profiteer tijdens het toernooi van de GiG bucketactie: 4 GiG Hard Seltzers voor €10,-!

Faq vragen

Heb jij vragen of onduidelijkheden over onze evenementen? Kijk of jouw antwoord terug te vinden is in de veelgestelde vragen of neem contact op met info@thepadellers.nl

Hoe schrijf ik me in voor een padeltoernooi?

Inschrijven voor een padeltoernooi is heel eenvoudig. Je logt in met je account in het reserveringssysteem (maak een account aan als je deze nog niet hebt) en klikt op "evenementen" in het dashboard. Klikt op het padeltoernooi waaraan je wilt deelnemen en voldoe de betaling (indien er om een betaling gevraagd wordt).

Heb ik een padel lidmaatschap of KNLTB-nummer nodig om mee te doen aan padeltoernooien bij The Padellers?

Nee, je hebt geen lidmaatschap of KNLTB-nummer nodig om deel te nemen aan onze evenementen.