Business

the padellers
4 business

Welkom bij het zakelijke platform van The Padellers.

Samen met collega’s of relaties de snelst groeiende sport van Nederland ontdekken? Wekelijks een eigen baan reserveren? Of jouw bedrijf door middel van sponsoring onder de aandacht brengen bij de doelgroep van The Padellers? Start vandaag nog jouw aanvraag!

The Padellers 4 business

Wij zijn trots op

Onze officiËle partners

Zakelijke partners

Sportieve partners

word baansponsor bij The padellers

Met onze lokale of landelijke sponsorpakketten vergroot je de zichtbaarheid en bekendheid als bedrijf bij de nummer één sport en doelgroep van dit moment. Wij gaan graag in gesprek om te kijken wat we op zakelijk en sportief gebied voor elkaar kunnen betekenen.

Padel by The Padellers

Faq vragen

Heb jij vragen of onduidelijkheden over de business mogelijkheden bij The Padllers? Kijk of het antwoord dat je zoekt terug te vinden is in de veelgestelde vragen of neem contact op met info@thepdellers.nl.

Ik ben opzoek naar locaties voor teambuilding activiteiten outdoor, kan dit bij The Padellers?

Ja, wij beschikken met padel Amsterdam Amstelpark, padel Breda, padel Rosmalen en padel Valkenswaard over 4 locaties met outdoor banen waar je een outdoor groepsuitje kunt organiseren.

Waarom is een dag padel het ideale uitje voor teambuilding activiteiten?

Leuke teambuilding activiteiten voldoen aan een paar eisen. Het is belangrijk dat iedereen aan de activiteit kan deelnemen en er niemand wordt buitengesloten. Daarom is padel de ideale teambuilding activiteit! Het heeft een lage instapdrempel, ook zonder ervaring in racketsporten kun je al snel een leuke rally spelen. Daarnaast hoef je heel fit of atletisch te zijn om de padel sport te spelen. Padel wordt namelijk gespeeld door mensen van alle leeftijden en niveaus. Geef je wensen voo horeca door en geniet van een drankje & hapje achteraf.

Wat houdt een "werknemers abonnement" bij The Padellers in?

Met een werknemers abonnement stel je mandelijks een budget beschikbaar voor jouw werknemers. Werknemers hebben via hun eigen account of een bedrijfsaccount de mogelijkheid om flexibel banen te reserveren op alle The Padellers locaties wanneer zij willen.

Wat houdt "wekelijks padellen" in?

Wekelijks padellen houdt in dat jij en je werknemers/collega's gedurende 26 of 52 weken namens het bedrijf iedere week op een vaste dag en tijdstip kunnen padellen op één of meerdere eigen banen.

Wat houdt een bedrijfsuitje padel bij The Padellers in?

Bij The Padellers helpen wij jou graag met een sportief bedrijfsuitje organiseren. Je kunt kiezen voor een toernooi, padelclinic door een van onze officiële trainers of een combinatie van beiden. Kies je datum, tijd en locatie naar keuze. Uiteraard kun je achteraf een drankje en hapje doen om de dag af te sluiten. Geef je wensen voor horeca door en wij kijken naar een passend voorstel.

Waarom padellen met je bedrijf?

Padel kent veel gezondheidsvoordelen die ervoor zorgen dat een werknemer vitaler is en meer energie heeft met als resultaat een productievere en meer tevreden werknemer. Tijdens het sporten komen er gelukshormonen vrij die helpen tegen stress, overspannenheid en mogelijke burn-outs. Naast de gezondheid aspecten draagt padel bij aan een betere sfeer op de werkvloer en krijgt jouw organisatie een beter imago. Omdat padel zo toegankelijk is kan iedereen het spelen en hoeft geen enkele collega zich buitengesloten te voelen.