faq

FAQ

Locatie

Heb jij vragen of onduidelijkheden omtrent locaties? Kijk of jouw antwoord terugte vinden is in de veelgestelde vraen of neem contact op met info@thepadellers.nl.

Wat is padel?

Padel is de snelst groeiende sport van Europa en wordt omschreven als een spectaculaire sport met flitsende rally’s. Padel is een mix van tennis en squash en is toegankelijk voor iedereen. Je speelt de padel sport over het algemeen met 4 personen, maar het is ook mogelijk om padel 1 tegen 1 te spelen. Ben je nieuw in het spel of kunnen jouw skills wat hulp gebruiken? Neem dan padel lessen bij The Padellers Geleen! Je kunt kiezen voor privé-, duo- of groepslessen. Of schrijf je eenvoudig in voor een proefles.

Business

Heb jij vragen of onduidelijkheden over de business mogelijkheden bij The Padllers? Kijk of het antwoord dat je zoekt terug te vinden is in de veelgestelde vragen of neem contact op met info@thepdellers.nl.

Ik ben opzoek naar locaties voor teambuilding activiteiten outdoor, kan dit bij The Padellers?

Ja, wij beschikken met padel Amsterdam Amstelpark, padel Breda, padel Rosmalen en padel Valkenswaard over 4 locaties met outdoor banen waar je een outdoor groepsuitje kunt organiseren.

Waarom is een dag padel het ideale uitje voor teambuilding activiteiten?

Leuke teambuilding activiteiten voldoen aan een paar eisen. Het is belangrijk dat iedereen aan de activiteit kan deelnemen en er niemand wordt buitengesloten. Daarom is padel de ideale teambuilding activiteit! Het heeft een lage instapdrempel, ook zonder ervaring in racketsporten kun je al snel een leuke rally spelen. Daarnaast hoef je heel fit of atletisch te zijn om de padel sport te spelen. Padel wordt namelijk gespeeld door mensen van alle leeftijden en niveaus. Geef je wensen voo horeca door en geniet van een drankje & hapje achteraf.

Wat houdt een "werknemers abonnement" bij The Padellers in?

Met een werknemers abonnement stel je mandelijks een budget beschikbaar voor jouw werknemers. Werknemers hebben via hun eigen account of een bedrijfsaccount de mogelijkheid om flexibel banen te reserveren op alle The Padellers locaties wanneer zij willen.

Wat houdt "wekelijks padellen" in?

Wekelijks padellen houdt in dat jij en je werknemers/collega's gedurende 26 of 52 weken namens het bedrijf iedere week op een vaste dag en tijdstip kunnen padellen op één of meerdere eigen banen.

Wat houdt een bedrijfsuitje padel bij The Padellers in?

Bij The Padellers helpen wij jou graag met een sportief bedrijfsuitje organiseren. Je kunt kiezen voor een toernooi, padelclinic door een van onze officiële trainers of een combinatie van beiden. Kies je datum, tijd en locatie naar keuze. Uiteraard kun je achteraf een drankje en hapje doen om de dag af te sluiten. Geef je wensen voor horeca door en wij kijken naar een passend voorstel.

Waarom padellen met je bedrijf?

Padel kent veel gezondheidsvoordelen die ervoor zorgen dat een werknemer vitaler is en meer energie heeft met als resultaat een productievere en meer tevreden werknemer. Tijdens het sporten komen er gelukshormonen vrij die helpen tegen stress, overspannenheid en mogelijke burn-outs. Naast de gezondheid aspecten draagt padel bij aan een betere sfeer op de werkvloer en krijgt jouw organisatie een beter imago. Omdat padel zo toegankelijk is kan iedereen het spelen en hoeft geen enkele collega zich buitengesloten te voelen.

Lessen

Heb jij nog vragen of onduidelijkheden over lessen? Kijk of je het antwoord kunt vinden in de veelgestelde vragen of mail naar lessen@thepadellers.nl.

GROEPSLES: Kan ik ook groepsles padel volgen als ik geen eigen groep heb?

Ja, je kan je ook inschrijven voor groepsles padel als individu. Vul het inschrijfformulier in en wij doen ons best om je in te delen bij een groepje van je eigen niveau.

GROEPSLES & PRIVELES: Is er materiaal inbegrepen bij de lessen?

Ja, bij de lessen zijn materiaal zoals padelrackets en ballen inbegrepen.

GROEPSLES & PRIVELES: Als ik ziek of verhinderd ben, kan ik de les dan op een later tijdstip inhalen?

Mocht je een keer verhinderd zijn wegens ziekte of iets anders kan de les helaas niet worden ingehaald op een ander moment. Het is wel mogelijk om zelf een vervanger te regelen voor de betreffende les.

GROEPSLES EN PRIVE-DUOLES: Wat zijn de opties voor de lessenreeks?

Je kunt kiezen uit twee opties: Een reeks van 10 lessen over 10 weken (27 mei t/m 4 augustus). Een reeks van 5 lessen over 5 weken (27 mei t/m 30 juni).

Hoe schrijf ik me in voor een proefles padel?

Een proefles is te boeken via ons reserveringssysteem. Volg hiervoor onderstaand stappenplan. - Ga naar https://reserveren.thepadellers.nl/bookings/create - Selecteer op welke locatie jij een proefles wilt volgen - In het overzicht verschijnt op welke dagen er proeflessen beschikbaar zijn - Selecteer het door jou gewenste tijdslot - Kies het aantal spelers - Rond je reservering af

Ik wil me inschrijven voor groepsles maar heb geen eigen groep, wat moet ik doen?

Ga naar de 'GROEPSLES' pagina en vul het inschrijfformulier in. Wij proberen je vervolgens in te delen in een groep van je eigen niveau.

Hoe schrijf ik me in voor een lessenreeks padel?

Een lessenreeks padel is te boeken via ons reserveringssysteem. Volg hiervoor onderstaand stappenplan. 1. Ga naar https://reserveren.thepadellers.nl/trainings/create 2. Selecteer op welke locatie jij een lessenreeks wilt volgen 3. Selecteer op welke dag jij de lessen wilt volgen en selecteer een dagdeel 4. Selecteer het door jou gewenste tijdslot 5. Kies het aantal spelers 6. Rond je reservering af

Wat is een lessenreeks?

Een lessenreeks is een reeks van 10 lessen verspreid over 10 weken, of 5 lessen verspreid over 6 weken. Je kunt een lessenreeks boeken voor 1, 2, 3 of 4 personen.

Is het mogelijk om bij The Padellers padel les te volgen?

Ja, The Padellers biedt ook padel lessen aan. Meer informatie over padel les vind je op onze website onder het kopje ‘LESSEN’.

Events

Heb jij vragen of onduidelijkheden over onze evenementen? Kijk of jouw antwoord terug te vinden is in de veelgestelde vragen of neem contact op met info@thepadellers.nl.

Hoe schrijf ik me in voor een padeltoernooi?

Inschrijven voor een padeltoernooi is heel eenvoudig. Je logt in met je account in het reserveringssysteem (maak een account aan als je deze nog niet hebt) en klikt op "evenementen" in het dashboard. Klikt op het padeltoernooi waaraan je wilt deelnemen en voldoe de betaling (indien er om een betaling gevraagd wordt).

Heb ik een padel lidmaatschap of KNLTB-nummer nodig om mee te doen aan padeltoernooien bij The Padellers?

Nee, je hebt geen lidmaatschap of KNLTB-nummer nodig om deel te nemen aan onze evenementen.

Groepsevenement

Heb je vragen of onduidelijkheden over groepsevenemenen? Kijk of jouw vraag beantwoord wordt in de veelgestelde vragen of neem contact op met info@thepadelles.nl.

Voor wat voor groepen zijn groepsevenementen bij The Padellers geschikt?

Een dagje teambuilding bij The Padellers is geschikt voor alle soorten groepen, ongeacht de samenstelling. Of het nu gaat om collega's, vrienden, sportteams, of andere groepen, iedereen kan zich aanmelden voor een groepsevenement.

Ik wil graag op jullie locatie een evenement organiseren. Kan dat?

Ja, dat kan zeker. Wij verzorgen events van A tot Z. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op onze website onder het kopje ‘GROEPSEVENEMENTEN’ of stuur een mail naar info@thepadellers.nl

competitie

Heb je vragen of onduidelijkheden over competitie? Kijk of jouw vraag beantwoord wordt in de veelgestelde vragen of neem contact op met info@thepadelles.nl.

Geen vragen gevonden.

Contact

Heb jij vragen of onduidelijkheden over reserveringen, locaties of voor andere zaken? Kijk of jouw vraag beantwoord wordt in de veelgestelde vragen of neem contact op met info@thepadellers.nl.

Geen vragen gevonden.

Competitie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc vulputate libero et velit interdum, ac aliquet odio mattis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Hoe schrijf ik me in voor de aparte 15+ damescompetitie?

Als je als damesteam wilt deelnemen aan de aparte damescompetitie, vermeld dit dan duidelijk in de opmerkingen bij het inschrijfformulier.

Zijn er ook aparte competities voor alleen dames?

Ja, naast de reguliere competitie wordt er ook meestal ook een aparte 15+ damescompetitie gehouden op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Op welke The Padellers locaties kan je meedoen aan competitie padel?

De The Padellers locaties waar competitie padel gespeeld wordt zijn: Amstelpark, Bergen op Zoom, Breda, Doorn, Hoorn (Zwaag), Uitgeest, Geleen, Roermond, Rosmalen, Stadskanaal en Valkenswaard. Let er op dat je naast thuiswedstrijden op The Padellers locatie speelt, je ook uitwedstrijden zal spelen.

Speel je competitie padel tegen teams van je eigen niveau?

Ja, teams worden ingedeeld op basis van hun teamgemiddelde, om ervoor te zorgen dat ze tegen gelijkwaardige tegenstanders spelen.

Hoe ziet het schema voor speeldagen eruit tijdens de padel competitie?

Competitie padel wordt gespeeld over 5 competitiedagen op de vrijdagavond, zaterdag of zondag. Je kiest zelf op welke van deze drie dagen jij en je team competitie willen spelen. Er zijn ook nog twee inhaaldagen indien er een keer een speeldag niet door kan gaan.

Padelregels

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc vulputate libero et velit interdum, ac aliquet odio mattis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Geen vragen gevonden.

Vacatures

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc vulputate libero et velit interdum, ac aliquet odio mattis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Ik kan mijn sollicitatie niet versturen, wat nu?

Als de verzendknop niet werkt of als er een andere reden is waardoor je jouw sollicitatie niet kunt versturen, stuur je sollicitatie dan direct naar werken@thepadellers.nl.