padelmaatje gezocht

Padelmaatje gezocht

Ben je een gepassioneerde padel liefhebber, maar loop je net als zovelen tegen het probleem aan van padel spelers zoeken? Wij begrijpen dat het lastig is om 4 mensen op de been te brengen voor een potje padel. Maak je geen zorgen, bij The Padellers hebben we middelen om jou te helpen!

Onze gloednieuwe functionaliteit “Open Matches” en onze actieve WhatsApp-groepen maken een padelmaatje zoeken eenvoudiger dan ooit. Lees verder om te ontdekken hoe je snel en gemakkelijk padelspelers kunt vinden.

Opzoek naar de laatste kracht

Sta je te popelen om de baan op te gaan, maar ontbreekt er nog één speler om je team compleet te maken? Padel met 3 spelers is natuurlijk niet leuk en het is frustrerend dat je maar één speler verwijderd bent van een potje. Geen zorgen! Met onze “Open Matches” functie kun je jouw gedeelde reservering openstellen voor andere padel liefhebbers. Of je nu met drie spelers bent of een volledig team zoekt, hier vind je de laatste kracht(en) om jouw spel compleet te maken. Daarnaast kun je ook jezelf toevoegen aan al bestaande Open Matches!

padel maatje vinden

Bij The Padellers helpen we je niet alleen met het vinden van een padelmaatje, maar zorgen we er ook voor dat je met/tegen spelers van je eigen padel niveau speelt. Stel je niveau in van 0-5, kies “Open” bij het reserveren, en nodig spelers uit of voeg jezelf toe aan bestaande open matches. Door de gemiddelde rating van deelnemers te tonen,  speel je tegen mensen van vergelijkbaar niveau.

Lees hier meer over Open Matches en bekijk de video


WHATSAPPGROEPEN

Ook de Whatsappgroepen zijn een goede uitkomst voor het vinden van één of meerdere padelmaatjes. Door je aan te melden voor de Whatsappgroep van jouw favoriete locatie kun je in de chat een oproep doen naar spelers. Je kunt de hele groep er ook op attenderen dat je een Open Match hebt toegevoegd. Daarnaast blijf je via de Whatsappgroep op de hoogte van alles rondom jouw favoriete locatie. Ga naar jouw favoriete locatie en voeg jezelf toe aan de groeps chat!

Open matches
  • Vul het tekort aan spelers eenvoudig aan
  • Voeg jezelf toe aan bestaande Open Matches
  • Vul je rating in en speel tegen spelers van je eigen niveau
  • Betaal je eigen deel vooraf; geen tikkies achteraf!
Naar open matches
Naar open matches
whatsappgroepen
  • Vul het tekort aan spelers eenvoudig aan
  • Voeg jezelf toe aan bestaande Open Matches
  • Vul je rating in en speel tegen spelers van je eigen niveau
  • Betaal je eigen deel vooraf; geen tikkies achteraf!
naar locaties
naar locaties