Lessen

Proefles

Wil je kennismaken met de padelsport, maar wil jij je nog niet direct voor een lesreeks inschrijven? Dan is een proefles padel misschien iets voor jou! Het is mogelijk om eenmalig een proefles privé (1-2 personen) af te nemen of in groepsverband (3-4 personen).

  • Eenmalig kennismaken met de padelsport  
  • Inclusief trainer, baanhuur en materiaal
  • Lesduur: 60 minuten
  • Vanaf €80,- (dus €20,- p.p. voor een groep van 4)

info

Stappenplan inschrijven proefles:

Stuur een mail met de locatie en jouw beschikbaarheid naar lessen@thepadellers.nl of boek direct via het reserveringssysteem;

  • Klik op de button ‘inschrijven’.
  • Selecteer de locatie waar jij de proefles wilt volgen.
  • Selecteer een datum waarbij een ‘p’ boven de datum staat (dit is een datum waarop er een proefles beschikbaar is).
  • Selecteer een tijdslot waarbij een ‘p’ boven de tijd staat.
  • Voldoe de betaling en je ontvang de bevestiging in je mailbox.

Alle kosten zijn per persoon per les

Amsterdam: €90,- Overige steden: €80,-
No items found.

Meld je aan

Wil jij je inschrijven voor groepsles maar heb je geen eigen groep? Vul het formulier in en wij doen ons best om je bij een groep van je eigen niveau in te delen.

Inlezen in de spelregels?

No items found.
Bedankt voor het invullen!
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier. Probeer dit nog een keer.

Meld je aan

Wil jij je inschrijven voor groepsles maar heb je geen eigen groep? Vul het formulier in en wij doen ons best om je bij een groep van je eigen niveau in te delen.

Inlezen in de spelregels?

van 09:00 tot 12:00
van 12:00 tot 15:00
van 15:00 tot 18:00
van 18:00 tot 21:00
van 21:00 tot 22:00
Ma
Di
Wo
Do
Vr
No items found.
Bedankt voor het invullen!
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier. Probeer dit nog een keer.

Wat kan je verwachten?

Officiële trainer & materiaal

Je krijgt les van een officiële trainer die is opgeleid om spelers van elk niveau te trainen. Heb je geen padelracket en ballen? Geen probleem. Net als tijdens reguliere lessenreeksen zit het materiaal bij een proefles inbegrepen.

Een nauwkeurig beeld van padelles

Deze proeflessen verschillen niet van reguliere padellessen, waardoor deelnemers aan het einde van de 60 minuten een nauwkeurig beeld van padellessen hebben. De padeltrainer zal het lesuur vullen met geschikte oefenvormen, passend bij het niveau van de spelers. Een proefles biedt deelnemers de kans om te ontdekken of padelles iets voor hen is. Daarom zijn proeflessen niet alleen voor beginners die de sport willen ontdekken, maar ook voor meer ervaren spelers die de mogelijkheid willen ontdekken om hun vaardigheden te verbeteren.

Privé-, duo- of groepsles

Net als bij de reguliere lessenreeksen kan je tijdens de groepsles kiezen voor een privé-, duo- of groepsles. Tijdens privé- en duoles krijg je uiteraard meer aandacht om aan specifieke verbeterpunten te werken. Aan de andere kant is een groepsles goedkoper omdat je de kosten kunt verdelen over meerdere (maximaal 4) personen.

Verbetering van vaardigheden

Zoals gezegd zal de proefles zoveel mogelijk hetzelfde zijn als de regulieren padellessen. Dit betekent ook dat je tijdens deze les met de padeltrainer gericht aan de slag gaat om beter te worden. Aan het eind van de les heb je dus hopelijk niet alleen een goed beeld van padellessen, maar ook verbeterde padelvaardigheden!

Locaties

No items found.

Faq vragen

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Bekijk of jouw vraag beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen of neem contact op met lessen@thepadellers.nl.

GROEPSLES: Kan ik ook groepsles padel volgen als ik geen eigen groep heb?

Ja, je kan je ook inschrijven voor groepsles padel als individu. Vul het inschrijfformulier in en wij doen ons best om je in te delen bij een groepje van je eigen niveau.

GROEPSLES & PRIVELES: Is er materiaal inbegrepen bij de lessen?

Ja, bij de lessen zijn materiaal zoals padelrackets en ballen inbegrepen.

GROEPSLES & PRIVELES: Als ik ziek of verhinderd ben, kan ik de les dan op een later tijdstip inhalen?

Mocht je een keer verhinderd zijn wegens ziekte of iets anders kan de les helaas niet worden ingehaald op een ander moment. Het is wel mogelijk om zelf een vervanger te regelen voor de betreffende les.

GROEPSLES EN PRIVE-DUOLES: Wat zijn de opties voor de lessenreeks?

Je kunt kiezen uit twee opties: Een reeks van 10 lessen over 10 weken (27 mei t/m 4 augustus). Een reeks van 5 lessen over 5 weken (27 mei t/m 30 juni).

Hoe schrijf ik me in voor een proefles padel?

Een proefles is te boeken via ons reserveringssysteem. Volg hiervoor onderstaand stappenplan. - Ga naar https://reserveren.thepadellers.nl/bookings/create - Selecteer op welke locatie jij een proefles wilt volgen - In het overzicht verschijnt op welke dagen er proeflessen beschikbaar zijn - Selecteer het door jou gewenste tijdslot - Kies het aantal spelers - Rond je reservering af

Ik wil me inschrijven voor groepsles maar heb geen eigen groep, wat moet ik doen?

Ga naar de 'GROEPSLES' pagina en vul het inschrijfformulier in. Wij proberen je vervolgens in te delen in een groep van je eigen niveau.

Hoe schrijf ik me in voor een lessenreeks padel?

Een lessenreeks padel is te boeken via ons reserveringssysteem. Volg hiervoor onderstaand stappenplan. 1. Ga naar https://reserveren.thepadellers.nl/trainings/create 2. Selecteer op welke locatie jij een lessenreeks wilt volgen 3. Selecteer op welke dag jij de lessen wilt volgen en selecteer een dagdeel 4. Selecteer het door jou gewenste tijdslot 5. Kies het aantal spelers 6. Rond je reservering af

Wat is een lessenreeks?

Een lessenreeks is een reeks van 10 lessen verspreid over 10 weken, of 5 lessen verspreid over 6 weken. Je kunt een lessenreeks boeken voor 1, 2, 3 of 4 personen.

Is het mogelijk om bij The Padellers padel les te volgen?

Ja, The Padellers biedt ook padel lessen aan. Meer informatie over padel les vind je op onze website onder het kopje ‘LESSEN’.