The Padellers X PSV Winactie 2024

3.5.24

De winterstop staat voor de deur en dat betekent dat er een paar weken geen wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie gespeeld zullen worden. Voor diehard voetbalfans is dit niet de meest geliefde periode maar gelukkig hebben we speciaal voor jullie goed nieuws! Om onze partnerships met de voetbalclubs te vieren mogen we voor kerst een paar geweldige winacties aankondigen met fantastische prijzen! Lees dus vooral verder als jij kans wilt maken op businesstickets, seizoenkaarten, of een potje padel tegen een echte legend van jouw favoriete club! Meld je nu aan voor de The Padellers X PSV Winactie!

PSV Winterkampioen

PSV-supporters beleven het seizoen van hun leven waarin ze nog meedoen voor alle prijzen. In de eredivisie staat PSV eerste met 45 punten uit 15 wedstrijden, met maar liefst 10 punten boven tweede plek Feyenoord. Dit betekent dat ze in deze competitie niet alleen ongeslagen zijn maar ook nog eens alles gewonnen! Ook in de Champions League overwintert de ploeg met een knappe tweede plek onder Arsenal. Daarnaast zitten ook ze ook nog gewoon in het bekertoernooi.

Al met al kunnen PSV-fans niet met een beter gevoel de winterstop in te gaan, maar dat gaan wij voor sommigen toch proberen waar te maken. Met de The Padellers X PSV Winactie 2024 gaan wij namelijk een paar prachtige prijzen verloten!

Wat kan je winnen?

Win een exclusief potje padellen bij The Padellers met één vriend(in) tegen André Ooijer en Wilfred Bouma

Veel voetballers zijn, net als zoveel anderen, helemaal verslaafd aan padel. Menig (ex-)voetballer staat regelmatig op de padelbaan en zo ook PSV-legendes André Ooijer en Wilfred Bouma. Denk jij dat je het samen met een vriend(in) in een potje padel kan winnen van deze twee PSV’ers? Eén van de prijzen is namelijk dat jij en een vriend(in) het op mogen nemen in een potje padel tegen deze twee internationals. Denk maar niet dat het een makkelijk potje zal worden want voetballers die padellen kunnen vaak een aardig balletje slaan. Misschien zijn ze een dagje ouder geworden en minder fit dan vroeger maar dat balgevoel raak je nooit kwijt.

Win twee Seizoen Club Cards voor het seizoen 2024-2025

Sta jij elk weekend te springen en te juichen voor de tv, maar doe je dit eigenlijk liever in een vol Philips Stadion? Dan is dit je kans, want één van de prijzen die je kunt winnen met deze winactie zijn twee Seizoen Club Cards voor het seizoen 2024-2025. Met deze kaarten heb jij toegang tot elke PSV thuiswedstrijd en als PSV deze vorm voortzet naar volgend seizoen betekent dit dat er heel veel gejuicht kan worden!

Win twee businesstickets voor de wedstrijd PSV-Heracles

Heb jij altijd al graag een thuiswedstrijd van PSV willen bekijken vanuit een luxe business seat? Meld je dan gauw aan voor de winactie want de derde prijs die we verloten zijn twee businesstickets voor de wedstrijd PSV-Heracles. Een geweldige manier om PSV in stijl vanaf de zakelijke tribune te aanschouwen.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden voor de winactie doe je eenvoudig en gratis door het inschrijfformulier in te vullen. Houd goed je mail in de gaten want ergens begin januari zullen hier de winnaars bekend worden gemaakt. De actie loopt t/m 4 januari dus wees niet te laat met aanmelden. Succes!