The Padellers X NAC Breda Winactie 2024

3.5.24

De winterstop staat voor de deur en dat betekent dat er een paar weken geen wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie gespeeld zullen worden. Voor diehard voetbalfans is dit niet de meest geliefde periode maar gelukkig hebben wij speciaal voor jullie goed nieuws! Om onze partnerships met de voetbalclubs te vieren kondigen we voor kerst een paar geweldige winacties aan met fantastische prijzen! Lees dus vooral verder als jij kans wil maken op businesstickets, seizoenkaarten, of een potje padel tegen een echte legend van jouw favoriete club! Meld je nu aan voor The Padellers X NAC Breda Winactie!

NAC Breda

NAC Breda neemt momenteel de 6e plek in de Keuken Kampioen Divisie in op basis van doelsaldo, maar dit beeld is een beetje vertekend. De achterstand op nummer 1, Willem II, bedraagt namelijk slechts 8 punten. In de laatste wedstrijd voor de winterstop zullen ze het nog mogen opnemen tegen de koploper in hun eigen Rat Verlegh stadion. Ook ADO Den Haag, momenteel 4e op basis van doelsaldo, staat op het programma op de voorlaatste speeldag. Dit betekent dat NAC Breda zo vlak voor de winterstop met een geweldige uitgangspositie de winterstop in kan gaan!

En wij kunnen de feeststemming van de NAC-supporters nog groter maken, want tijdens de NAC Breda winactie 2024 mogen we een aantal geweldige prijzen verloten!

Wat kan je winnen?

WIN ÉÉN VAN DE VIER EXCLUSIEF GESIGNEERDE THE PADELLERS X NAC BREDA PADELRACKETS

Voor deze winactie mogen we maar liefst vier exclusieve The Padellers X NAC Breda padelrackets met handtekeningen van de NAC-selectie verloten. Met dit hoogwaardige, met handtekeningen versierde en padelracket, zul je schitteren op de padelbaan terwijl jij jouw cluppie vertegenwoordigt!

WIN EEN POTJE PADELLEN BIJ THE PADELLERS BREDA MET ÉÉN VRIEND(IN) TEGEN KEES LUIJCKX, INCLUSIEF EEN OFFICIEEL NIKE NAC BREDA THUISSHIRT

Zoals gezegd zijn veel voetballers, net als zoveel anderen, helemaal verslaafd aan padel. Menig (ex-)voetballer staat regelmatig op de padelbaan en zo ook NAC-legende Kees Luijckx. Denk jij dat je het samen met een vriend(in) in een potje padel kan winnen van deze NAC Breda legende? Eén van de mogelijke prijzen is namelijk dat jij en een vriend(in) het op mogen nemen in een potje padel tegen Kees Luijckx. Daarnaast krijgen jij en je padelmaatje allebei een officieel Nike NAC Breda thuisshirt! Maak je borst maar nat want Kees heeft niet stilgezeten sinds hij gestopt is met voetballen. Hij is nog steeds super fit en kan als groot padelliefhebber zelf ook een aardig balletje slaan.

WIN 4 KAARTEN VOOR EEN THUISWEDSTRIJD NAAR KEUZE OP HET ERETERRAS

De laatste prijs die we aan mogen kondigen wil je als echte NAC-fan ook niet missen. Dit zijn namelijk vier kaarten voor een thuiswedstrijd naar keuze op het ereterras! Samen met drie vrienden mag jij zelf een NAC-wedstrijd uitkiezen om in stijl te bekijken vanaf het ereterras. Met NAC Breda nog steeds in de race voor de bovenste plekken zijn er meer dan genoeg spannende wedstrijden om uit te kiezen!

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden voor de winactie doe je eenvoudig en gratis door het inschrijfformulier in te vullen. Bovendien ontvangt elke deelnemer van de actie 50% korting bij The Padellers Breda. Houd goed je mail in de gaten want ergens begin januari worden de winnaars bekend gemaakt. Succes!