The Padellers X Fortuna Sittard Winactie 2024

3.5.24

De winterstop staat voor de deur en dat betekent dat er een paar weken geen wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie gespeeld zullen worden. Voor diehard voetbalfans is dit niet de meest geliefde periode maar gelukkig hebben we speciaal voor jullie goed nieuws! Om onze partnerships met de voetbalclubs te vieren mogen we voor kerst een paar geweldige winacties aankondigen met fantastische prijzen! Lees dus vooral verder als jij kans wilt maken op businesstickets, seizoenkaarten, of een potje padel tegen een echte legend van jouw favoriete club! Meld je nu aan voor de The Padellers X Fortuna Sittard Winactie!

Fortuna Sittard Stand

Fortuna Sittard is bezig met een sterk seizoen in de Eredivisie waar ze knap in het linkerrijtje staan. Op de 9e plek met 19 punten staan ze maar 5 punten achter op Ajax dat 5e staat. Voor de winterstop staat er nog een belangrijke eredivisiewedstrijd op het programma tegen NEC dat vlak achter ze staat met 1 punt minder. Fortuna doet daarnaast ook nog mee in de KNVB beker waar ze in de tweede ronde tegen FC Eindhoven moeten spelen.

Tot nu toe een mooi seizoen dus voor de Fortuna-fans en wij gaan dit voor sommige supporters nog mooier maken. Met de The Padellers X Fortuna Sittard winactie worden er namelijk een paar geweldige prijzen verloot!

Wat kan je winnen?

Win een exclusief potje padellen bij The Padellers met één vriend(in) tegen Ivor Pandur en Rodrigo Guth!

Veel voetballers zijn, net als zoveel anderen, helemaal verslaafd aan padel. Menig (ex-)voetballer staat regelmatig op de padelbaan. Ook binnen de Fortuna Sittard selectie is padel een populaire sport. Denk jij dat je het samen met een vriend(in) kan winnen in een potje padel tegen twee Fortuna-spelers? Eén van de prijzen is namelijk dat jij en een vriend(in) het op mogen nemen in een potje padel tegen Yvor Pandur en Rodrigo Guth? Denk maar niet dat het een makkelijk potje zal worden want voetballers die padellen kunnen vaak een aardig balletje slaan. Deze spelers zijn fit en hebben een natuurlijk balgevoel dus als je deze prijs wint kan je maar beter je beste padelmaatje meenemen!

Win twee Fortuna Memberships voor het restant van het seizoen 2023/2024

Sta jij elk weekend te springen en te juichen voor de tv, maar doe je dit eigenlijk liever in een vol Fortuna Sittard stadion? Dan is dit je kans, want één van de prijzen die je kunt winnen met deze winactie zijn twee Fortuna Memberships voor het restant van het seizoen 2023-2024. Dit betekent dat je in de tweede seizoenshelft naar alle thuiswedstrijden van Fortuna Sittard kunt gaan. Met deze kaarten juich jij je club naar een nog hogere plek op de ranglijst!

Win een gesigneerd Fortuna Sittard Thuisshirt

De derde prijs van de winactie is een Fortuna Sittard thuisshirt. Dit prachtige geel/groene shirt is ook nog een versierd met handtekeningen van de selectie.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden voor de winactie doe je eenvoudig en gratis door het inschrijfformulier in te vullen. Houd goed je mail in de gaten want ergens begin januari zullen hier de winnaars bekend worden gemaakt. De actie loopt t/m 4 januari dus wees niet te laat met aanmelden. Succes!