The Padellers X Ajax Winactie

3.5.24

De winterstop staat voor de deur en dat betekent dat er een paar weken geen wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie gespeeld zullen worden. Voor diehard voetbalfans is dit niet de meest geliefde periode maar gelukkig hebben we speciaal voor jullie goed nieuws! Om onze partnerships met de voetbalclubs te vieren mogen we voor kerst een paar geweldige winacties aankondigen met fantastische prijzen! Lees dus vooral verder als jij kans wilt maken op businesstickets, seizoenkaarten, of een potje padel tegen een echte legend van jouw favoriete club! Meld je nu aan voor de The Padellers X Ajax Winactie!

Ajax stand

Laten we eerlijk zijn; het is voor Ajaxsupporters tot nu toe alles behalve een seizoen om over naar huis te schijven. Ajax hoort natuurlijk in de Champions League in plaats van de Conference League, en niet op de 5e plek in de Eredivisie. Maar na een valse start heeft Ajax sinds de komst van nieuwe hoofdtrainer John van ’t Schip de weg omhoog ingeslagen. Het ziet ernaar uit dat Ajacieden een veel mooiere tweede seizoenshelft kunnen verwachten. En daarbij ben je een Ajacied voor altijd, ook in de mindere tijden.
Speciaal voor deze Ajacieden gaan wij met de The Padellers X Ajax Winactie een paar prachtige prijzen verloten!

Wat kan je winnen?

Win een exclusief potje padellen bij The Padellers met één vriend(in) tegen Rafael van der Vaart

Het is geen geheim dat veel (ex-)voetballers verslaafd zijn aan het de padel sport. Ajax legendes als Rafael van der Vaart, Ronald de Boer, Frank de Boer en Marco van Basten slaan regelmatig een balletje. Voor de hoofdprijs kan je je opmaken voor een onvergetelijke ervaring, namelijk een exclusief potje padellen met één vriend(in) tegen niemand minder dan Rafael van der Vaart, inclusief een officieel Ajax-shirt. Dit potje padel zal gespeeld worden op de nieuwe The Padellers padelbaan op Sportpark de Toekomst waar de winnaar(s) een uniek ontvangst te wachten staat. Rafael van der Vaart staat bekend als een technicus en echte rasvoetballer. Hoe goed deze voetballer met een padelracket uit de voeten kan zal de winnaar zelf moeten ondervinden. We kunnen wel alvast verklappen dat Rafael, die als voetballer een linkspoot pur sang is, een rechtshandige padeller is.

Win een Adidas padelracket gesigneerd door de selectie van Ajax

De tweede prijs is een hoogwaardig Adidas padelracket. Dit padel racket is niet alleen van top kwaliteit maar is ook nog eens versierd met de handtekeningen van de Ajax-selectie. Met dit exclusieve padelracket sla je iedereen van de baan in stijl.

Win twee kaarten op de hoofdtribune voor de wedstrijd Ajax – FC Utrecht

De derde prijs van deze winactie is zeker niet de minste. Dit zijn namelijk twee hoofdtribune-tickets voor de wedstrijd Ajax – FC Utrecht. Ajax op tv kijken is leuk maar het is natuurlijk toch anders als je in een volle Johan Cruijff Arena zit. Dit doe je ook nog eens met het uitstekend zicht, de hoofdtribune biedt namelijk de beste plekken die er zijn.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden voor de winactie kun je eenvoudig en gratis door het inschrijfformulier in te vullen. Houd goed je mail in de gaten want ergens begin januari zullen hier de winnaars bekend worden gemaakt. De actie loopt t/m 9 januari dus wees niet te laat met aanmelden. Succes!