The Padellers vindt in Robey nieuwe Official Sportswear partner

3.5.24

Robey Sportswear is de nieuwe Official Sportswear partner van The Padellers. The Padellers en het Nederlandse kledingmerk hebben elkaar gevonden in een samenwerking tot eind 2025. Met deze samenwerking worden de trainers van The Padellers voorzien van hoogwaardige kleding, worden er gezamenlijke activaties georganiseerd en krijgt Robey Sportswear online en offline zichtbaarheid bij The Padellers.

Vincent Dekker, Sales & Partnerships manager The Padellers: “Er was veel interesse om kledingpartner te worden van The Padellers. Het gevoel bij Robey Sportswear was vanaf het eerste gesprek goed. In Nederland kun je inmiddels niet meer om Robey heen, als hofleverancier in het Nederlandse betaalde voetbal is Robey uitgegroeid tot één van Nederland’s snelst groeiende sportmerken. Deze snelle ontwikkeling sluit aan bij The Padellers en de ambitie van Robey om dit ook te realiseren in de padelbranche waren voor ons dan ook reden genoeg om deze samenwerking te starten. Dit partnership vertegenwoordigt wederom een mooie stap voorwaarts in onze missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met padel."

Als hofleverancier van het Nederlandse voetbal hebben wij niet alleen een rijke traditie in de voetbalwereld, maar koesteren we ook de ambitie om onze stempel te drukken in de padelsport. Het aangaan van een partnership met The Padellers, een toonaangevende naam in de sport, illustreert onze ambitie. De energie en dynamiek van de sport verbinden ons en we bouwen dan ook graag mee aan de verdere groei van de sport. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking. Wij gaan mee, een potje padellen!” Toine van den Berg, Brandmanager Robey Sportswear.

Over The Padellers

The Padellers is een concept ontstaan in 2021 en geboren uit de rijzende vraag naar padel. Met momenteel meer dan 75 banen verspreid over heel Nederland is The Padellers een van de grootste spelers in de markt. The Padellers heeft de ambitie om uit te groeien tot marktleider in West-Europa.

Over Robey Sportswear

Robey Sportswear is een groep Rotterdammers met een levenslange passie voor sport en een missie om de wereld te veroveren. Vanuit een havenloods aan de Maas bouwen zij sinds 2012 aan het snelst groeiende performance merk van Nederland. Robey combineert een obsessie voor voetbal, padel, hardlopen en een heleboel andere sporten, met een bijna obsessieve aandacht voor details.