The Padellers verbindt Schaap en Citroen Juweliers als Official Timekeeper

3.5.24

The Padellers verbindt Schaap en Citroen Juweliers als Official Timekeeper aan de padelorganisatie. Schaap en Citroen Juweliers is de komende drie jaar zichtbaar op diverse online en offline tijdselementen van The Padellers. Deze samenwerking brengt twee ambitieuze merken samen om enerzijds de padelervaring te vergroten maar ook toekomstige ambities te realiseren.

Philippe Hes, eigenaar The Padellers: ‘’De ontwikkeling van padel gaat heel hard in Nederland. Dat een kwalitatief bedrijf als Schaap en Citroen zich nu aansluit bij The Padellers als official timekeeper laat zien dat de commerciële waarde van de padelsport en van The Padellers alleen maar toenemen. Wij zijn dan ook enorm trots met deze nieuwe partner. Hiermee kunnen we verder bouwen aan de groei van de sport en de padelervaring van onze klanten. Op naar een succesvolle samenwerking!

De sterke groei alsmede de dynamiek van de padelsport, zijn een mooie match met onze eigen organisatie. Daarbij is de landelijke dekking van zowel Schaap en Citroen als The Padellers een unieke overeenkomst. De padelsport verbindt en zorgt voor een directe aansluiting bij een groot deel van onze klantenkring. Wij kijken uit naar een langdurige sportieve samenwerking met The Padellers.” Mike van Kinderen CCO Schaap en Citroen Juweliers

Over The Padellers

The Padellers is een concept ontstaan in 2021 en geboren uit de rijzende vraag naar padel. Met momenteel meer dan 75 banen verspreid over heel Nederland is The Padellers een van de grootste spelers in de markt. The Padellers heeft de ambitie om uit te groeien tot marktleider in WestEuropa.

Over Schaap en Citroen

Juweliersketen Schaap en Citroen is al vele decennia een gerenommeerd adres in Nederland voor exclusieve sieraden, horloges en diamanten. De rijke historie van dit familiebedrijf gaat terug tot 1888, waarmee zij tot een van de oudste juweliershuizen van Nederland behoort. Kortom, een nationaal begrip waar 135 -jaar passie, ambacht en vakmanschap achter schuil gaat.