The Padellers start TikTok; Bas Smit met video's over padel

3.5.24

The Padellers blijft groeien, niet alleen op het gebied van onze padellocaties, maar ook op het gebied van andere spannende uitbreidingen. We hebben eindelijk de sprong gewaagd naar de wereld van TikTok. Bas Smit, de nummer 1 in "de top 100 influencers Nederland" lijst, zal een grote rol spelen in de TikTok filmpjes met zijn eigen serie. Daarnaast mogen jullie nog veel meer leerzame video’s over padel en challenges verwachten van de absolute padel top van Nederland.

Bas Smit in "Bas Battles"

Een absoluut hoogtepunt op ons TikTok-kanaal is onze spiksplinternieuwe serie, "Bas Battles", met de enige echte Bas Smit in de hoofdrol. In deze epische reeks neemt Bas het op tegen uitdagende WPT padel punten en beoordeelt ze op basis van hun moeilijkheidsgraad met ons padelballen systeem. Van één padelbal (relatief makkelijk) tot vijf padelballen (bijna onmogelijk), Bas zal je verbazen met zijn padel skills, en ja, we zullen je ook de bloopers niet onthouden, want zoals gezegd hebben sommige van de WPT punten een zeer hoge moeilijkheidsgraad.

Uitdagingen, padel slagen en andere padel tips

Maar er is nog meer! Ons TikTok-kanaal zal bruisen van handige padel tips en -trucs die je spel kunnen verbeteren. Binnen het team van The Padellers zitten een paar spelers uit de padel top 100 Nederland ranking lijst die ook in de padel eredivisie actief zijn. In de video’s over padel zullen zij je een handige padel techniek of tactiek laten zien waarbij je bijvoorbeeld antwoord krijgt op de vraag “hoe sla je een bal terug via het glas?”. We dagen je uit om je vaardigheden aan te scherpen en een meester in het spel te worden.

Doe mee en daag jezelf uit

Natuurlijk zijn de filmpjes niet alleen voor jullie vermaak, we zijn ook benieuwd naar wat jullie er van bakken. Of het nou gaat om de WPT punten uit “Bas Battles” of om andere slagen en technieken, wij dagen jou uit! Film het, tag The Padellers, deel je video's, en wie weet ben jij wel de volgende padel-superster!
Bas Smit, WPT-padel-punten, en padel tips en trucs staan je te wachten op ons TikTok-kanaal en de eerste succesvolle video’s over padel staan al online! Dus, waar wacht je nog op? Volg ons vandaag nog en betreed de wereld van padel met The Padellers!