The Padellers Stadskanaal officieel geopend

3.5.24

Goed nieuws voor alle padelliefhebbers uit omgeving Stadskanaal, want  The Padellers Stadskanaal heeft zaterdag 25 november haar deuren geopend . Met 6 indoor banen en een gezellige horecagelegenheid wordt dit de nieuwe hotspot in Stadskanaal. Donderdag 30 november werd de nieuwe locatie officieel ingewijd met een feestelijke opening. Kan jij niet wachten om te spelen op deze schitterende nieuwe padellocatie? Reserveer je padelbaan!

Padel Stadskanaal

Padel Stadskanaal is een prachtige padellocatie geworden met 6 indoorbanen. Hiervan zijn 5 double banen en 1 zeldzame padel single court om 1vs1 padel te spelen. Daarnaast is er een gezellige bar en kleedkamers met sanitaire voorzieningen. Ook op deze locatie ontbreekt het niet aan padelmogelijkheden. Naast het huren van een padelbaan kan je padellessen volgen, deelnemen aan padelcompetities en meedoen aan gezellige evenementen zoals padeltoernooien.

Officiële opening

De opening  is op feestelijke wijze gevierd, met een dag vol padel en gezelligheid. Er werden onder andere twee  padeltoernooien gespeeld, één voor beginners en één voor gevorderde spelers. Tussendoor werd er genoten van een indrukwekkende demonstratiewedstrijd door de absolute padeltop van Nederland. De DJ en koude drankjes maakten het feest compleet. Kan jij niet wachten om te spelen op deze schitterende nieuwe padellocatie? Reserveer je padelbaan!