The Padellers sluit partnership met NAC Breda

3.5.24

The Padellers en voetbalclub NAC Breda mogen zich vanaf het seizoen 2023-2024 officieel partners noemen. Beide clubs delen de ambitie om voor het hoogst haalbare te gaan en gaan het komende jaar samenwerken om de doelen te bereiken. De snelle groei van padel is mede te danken aan de grote interesse van (ex) voetballers in de sport. Door de recente opening van de eerste padelclub van The Padellers bij het Breepark voelt de samenwerking dan ook als een logische stap op alle vlakken. Met dit partnership hopen The Padellers en NAC de sport toegankelijk te maken voor een nog grotere doelgroep.

De sport

Padel, een mix tussen tennis en squash, is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. De banen schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn vrijwel continu volgeboekt. Ondernemer Bas Smit en evenementenbureau 4PM Entertainment springen met hun concept; The Padellers, in op de grote vraag naar padelbanen. Sinds de oprichting in 2020 heeft The Padellers over heel Nederland al 11 padelclubs geopend waarvan 4 in Brabant. Onder meer in Veldhoven, Valkenswaard, Rosmalen en natuurlijk in Breda zelf kun je bij The Padellers spelen. Hierbij eindigt het zeker niet want het doel is om dit aanbod aan padelbanen aanzienlijk te vergroten

The Padellers x NAC Breda

"De achterban van NAC staat te boek als één van de trouwste supportersschare van Nederland. Met deze samenwerking willen we die trouwe supporters en zakelijke relaties uitnodigen om kennis te maken met padel bij The Padellers. Daarnaast hopen we een bijdrage te leveren aan de prestaties van het eerste elftal en de jeugd van NAC door middel van het spelen van padel. "

Aldus eigenaar Floris Dokkum en Partnerships Manager Vincent Dekker.

"Padel is een super populaire sport onder onze supporters, sponsoren en spelers. Wij zijn enthousiast over de mooie samenwerking die wij met The Padellers hebben bekrachtigd en hopen elkaar snel te zien op de baan. "

Aldus Accountmanager Neeltje Smolder van NAC Breda.

Probeer het zelf

Wil je de sport ontdekken? De banen van The Padellers zijn te reserveren middels het ‘Pay & Play’-principe. Je kunt je ook aanmelden voor lessen. Competities of maak kennis met padel clinics. Relaties en Seizoen Club Cardhouders profiteren binnenkort bovendien van een speciale winactie.