The Padellers sluit langdurige partnership met Ajax

3.5.24

Ajax en The Padellers slaan de handen inéén om meer Nederlanders aan het padellen te krijgen. The Padellers is vanaf juni 2023 voor minimaal 2 seizoenen Official Sponsor en Official Padel Partner van Ajax. De samenwerking omhelst onder andere de aanleg van een padelbaan op De Nieuwe Toekomst, activiteiten gericht op de zakelijke markt en de inzet van de krachtige kanalen en (oud-)spelers van Ajax om de padelsport nog verder op de kaart te zetten. De samenwerking voelt als een logische, daar veel (ex-)Ajacieden gek zijn van het spelletje en regelmatig op de padelbanen te vinden zijn.

Een ideale match

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: “Het zal niemand ontgaan zijn dat padel een van de snelst groeiende sporten van Nederland is, en ook in de voetbalwereld erg populair is. The Padellers, begonnen in Amsterdam maar inmiddels door heel het land actief, is een van de meest professionele padel-organisaties en nu al een sterk merk in de sport. We kijken er naar uit om ons te verbinden aan The Padellers."

Philippe Hes, Co-Founder bij The Padellers: “We zijn enorm verheugd dat we als Official Padel Partner aan Ajax verbonden zijn. Met deze samenwerking bouwen we verder aan de groei van de padelsport en proberen we meer Ajacieden, en voetbalfans in het algemeen, de padelbaan op te krijgen. The Padellers groeit hard en deze samenwerking met Ajax past perfect in onze doelstelling om padel zichtbaar te maken voor een nog groter publiek.

Speciale actie

Alle seizoenkaarthouders van Ajax profiteren binnenkort van een speciale actie waarmee je tegen gereduceerd tarief kan kennismaken met The Padellers. Hierover volgt spoedig meer informatie.

Over The Padellers

The Padellers is een concept ontstaan in 2021 en geboren uit de rijzende vraag naar padel. Met momenteel meer dan 75 banen verspreid over heel Nederland is The Padellers een van de grootste spelers in de markt. The Padellers heeft de ambitie om uit te groeien tot marktleider in West-Europa.