The Padellers sluit een partnership met Fortuna Sittard

3.5.24

Met de samenwerking willen Fortuna Sittard en The Padellers de padel sport toegankelijk maken voor een nog groter publiek.

DE SPORT

Padel, een mix tussen tennis en squash, is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. De banen schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn vrijwel continu volgeboekt. Ondernemer Bas Smit en evenementenbureau 4PM Entertainment springen met hun concept; The Padellers, in op de grote vraag naar padelbanen. Sinds de oprichting in 2020 heeft The Padellers 11 padelclubs geopend en heeft het op dit moment 13 banen in beheer in Limburg. Onder meer in Geleen en Roermond kun je bij The Padellers spelen. De ambitie is om het aanbod in Limburg te vergroten naar 25 banen.

THE PADELLERS X FORTUNA SITTARD

“The Padellers groeit enorm en een samenwerking met een familieclub als Fortuna Sittard past perfect in de doelstelling om een groter publiek enthousiast te maken voor padel.’’

Aldus Sales & Partnerships Manager Vincent Dekker.

“Het doel is om padel toegankelijk te maken voor iedereen. Padel is niet alleen voor de mannen maar ook zeker voor vrouwen, kinderen, opa’s en oma’s. Het is de ideale sport om uit te proberen, ook als je geen ervaring hebt met racketsporten.’’

VOETBAL X PADEL

“Padel is in korte tijd enorm populair geworden in Nederland, ook hier in de regio. De medewerkers van Fortuna slaan regelmatig een balletje en ik weet zeker dat ook veel van onze supporters en Business-leden weleens op een padelbaan hebben gestaan. Voor ons is deze samenwerking dan ook een logische."

Laat senior accountmanager Tom Daemen optekenen.

Probeer het zelf

Wil je de sport ontdekken? De banen van The Padellers zijn te reserveren middels het ‘Pay & Play’-principe. Je kunt je ook aanmelden voor lessen. Competities of maak kennis met padel clinics. Relaties en Seizoen Club Cardhouders profiteren binnenkort bovendien van een speciale winactie.