The Padellers opent tweede padelclub in Groningen

3.5.24

The Padellers opent tweede padelclub in Groningen

10 indoor banen bij het voormalig Indoor Sportcentrum aan de Ulgersmaweg. The Padellers opent op donderdag 15 februari de deuren van een nieuwe padelclub in Groningen. Deze nieuwe vestiging in het voormalig Indoor Sportcentrum is de tweede en tevens grootste padelclub van The Padellers in Groningen. In de Stadjershal liggen er 8 indoor banen en in Stadskanaal 6 banen. Sinds april 2021 is The Padellers bezig met de aanleg van padelbanen door heel Nederland. Het concept is geboren uit de rijzende vraag naar padel en is een initiatief van o.a. BN’er Bas Smit.

Een vernieuwd Indoor Sportcentrum

Het verouderde Indoor Sportcentrum is flink vernieuwd aldus Bas Smit, mede-eigenaar van The Padellers. ‘We hebben bijna alles aan het pand opgeknapt zoals het dak, de horeca, de kleedkamers en er liggen 10 gloednieuwe padelbanen. Dit is een ongelooflijk mooi padelcentrum geworden op een prachtige plek in Groningen.’

The Padellers opent haar deuren op donderdag 15 februari en op donderdag 21 maart wordt de nieuwe padelclub officieel ingewijd met een feestelijke opening waar men zich voor kan inschrijven. Hier kunnen deelnemers meedoen aan een toernooi, een demowedstrijd van top-10 padellers uit Nederland zien. Er is ook een DJ aanwezig.

Contact
The Padellers Groningen
Ulgersmaweg 12
9731 BS Groningen
Groningenulgersmaweg@thepadellers.nl

Meer informatie over The Padellers
Website: www.thepadellers.nl
Instagram: @thepadellers
Facebook: The Padellers