The Padellers opent twee padel clubs in Limburg

3.5.24

‘The Padellers nu open met dertien nieuwe indoorbanen in Roermond en Geleen’

Padel, een mix tussen tennis en squash, is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. De banen schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn vrijwel continu volgeboekt. Ondernemer Bas Smit en evenementenbureau 4PM Entertainment springen met hun concept; The Padellers, in op de grote vraag naar padelbanen. Er liggen 7 nieuwe padelbanen van The Padellers in Roermond en 6 in Geleen.

Smit zelf is enorm blij met de nieuwe padelbanen in Limburg:

‘’De nieuwe padelclubs zien er geweldig uit. We hebben de verouderde tennishallen omgetoverd tot prachtige padelclubs. Het is ideaal spelen op beide plekken en mooi om te zien dat we met The Padellers zo hard groeien. Op deze manier kunnen we steeds meer mensen in Nederland kennis laten maken met mijn favoriete sport.’’

The Padellers in Limburg

De nieuwe padelbanen in Roermond liggen in het complex van Dennenmarken. Daar kan men vanaf heden terecht voor de 360 Health gym, de sauna en nu ook voor padel. In Geleen bevinden de nieuwe padelbanen zich op het Vouershof, naast de bestaande gym en tennisclub.

Je kunt bij The Padellers onder andere een padelbaan huren, lessen volgen, competitie spelen en meedoen aan toernooien. De locaties bieden ook plek om bedrijfsevenementen te organiseren.

Probeer het zelf

Wil je de sport ontdekken? De banen van The Padellers zijn via de website te reserveren middels het ‘Pay & Play’-principe. Je kunt je ook aanmelden voor lessen of competities. Aankomende vrijdag 4 november worden beide padelclubs officieel geopend met een feestelijke avond. Er is een officieel openingsmoment met Bas Smit. Aansluitend daarop wordt een toernooi georganiseerd voor beginners en gevorderden. Ook is er een DJ aanwezig. Meer informatie over de opening is te vinden via de website van The Padellers.

Contact

The Padellers Roermond
Elmpterweg 46
6042 KL, Roermond
+31 6 15387239
roermond@thepadellers.nl

The Padellers Geleen
Vouershof 3
6161 DB, Geleen
+31 6 11981332
geleen@thepadellers.nl