The Padellers is official partner van voetbalclub PSV

3.5.24

The Padellers sluit een partnership met voetbalclub PSV. Met de samenwerking willen PSV en The Padellers de sport padel toegankelijk maken voor een nog grotere doelgroep. The Padellers en PSV hebben een samenwerkingsovereenkomst voor 3 seizoen(en) ondertekend.

De sport

Padel, een mix tussen tennis en squash, is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. De banen schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn vrijwel continu volgeboekt. Ondernemer Bas Smit en evenementenbureau 4PM Entertainment springen met hun concept; The Padellers, in op de grote vraag naar padelbanen. Sinds de oprichting in 2020 heeft The Padellers 6 padelclubs geopend en heeft het op dit moment 17 banen in beheer in Brabant. Onder meer in Veldhoven, Valkenswaard en Rosmalen kun je bij The Padellers spelen. Het streven is om daar dit jaar nog zo’n dertig banen in de regio aan toe te voegen.

Perfecte match

The Padellers groeit hard en een samenwerking met een topclub als PSV past perfect in de doelstelling om padel toegankelijk te maken voor een nog groter publiek.”

zegt medeoprichter Smit.

“Deze sport is zo geweldig. Ik gun het iedereen om het een keer uit te proberen, want ik weet zeker dat je net als ik fan wordt van het spelletje. Met deze samenwerking proberen we nog meer mensen in beweging te krijgen en enthousiast te maken voor padel.”

Voetbal x Padel

Commercieel Directeur Frans Janssen denkt dat PSV kan ondersteunen in de groei van de sport.

“The Padellers wil van padel een nog grotere sport maken en ons platform is daarvoor een ideale manier.”

zegt hij.

“Voetballers en voetbalfans zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in het spelen van padel. Via PSV kan The Padellers met hen in contact komen of hun aanbod verspreiden.”

Probeer het zelf

Wil je de sport ontdekken? De banen van The Padellers zijn te reserveren middels het ‘Pay & Play’-principe. Je kunt je ook aanmelden voor lessen of competities. Relaties en Seizoen Club Cardhouders profiteren binnenkort bovendien van een speciale kortingsactie bij alle clubs van The Padellers.