The Padellers en Body&Fit kondigen dynamische samenwerking aan

13.6.24

Als twee organisaties die zich volledig inzetten voor het bevorderen van een gezonde levensstijl, bundelen The Padellers en Body&Fit de krachten.

Dankzij deze samenwerking kunnen klanten van The Padellers nu de kwalitatieve producten van Body&Fit aanschaffen bij The Padellers-locaties. Daarnaast profiteren klanten van zowel The Padellers als Body&Fit van exclusieve acties en evenementen. Body&Fit sponsort ook het eredivisie team van The Padellers, waardoor het team toegang krijgt tot eersteklas nutrition."

"We zijn verheugd Body&Fit als nieuwe nutrition partner van The Padellers te verwelkomen. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten gezondere opties te bieden voor hun voorbereiding, herstel en prestaties tijdens padelwedstrijden," aldus Vincent Dekker, Sales & Partnership Manager van The Padellers.

“Als Nederlands sportvoedingsmerk zijn wij er om je te helpen met het behalen van je doelen, of het nou in de gym is of op de padel-baan. Padel is een sterk groeiende sport in Nederland, oa gedreven door The Padellers. Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking omdat wij ook graag diverse sporten in Nederland ondersteunen. Wij geloven dat elke sporter de juiste (sport)voeding nodig heeft om resultaten te behalen”, aldus Katelijne Schraven, Head of Brand van Body&Fit.

Over Body&Fit

Body&Fit is al decennialang de nummer 1 in Nederland. Als Nederlands sportvoedingsmerk helpen we met het boeken van vooruitgang en met het behalen van doelen. De juiste voeding maakt het aangaan van uitdagingen makkelijker en leuker. Body&Fit biedt producten om je de energieboost te geven die je nodig hebt, je te helpen sterker te worden en om sneller te herstellen. Of het nou gaat om voor, tijdens of na de training. De juiste voeding helpt om vooruitgang te boeken.

Over The Padellers

Padel, een mix tussen tennis en squash, is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. Sinds de oprichting in 2020 heeft The Padellers 18 padelclubs met 119 banen geopend in Nederland en Duitsland. The Padellers zal het aantal banen in 2024 uitbreiden naar ongeveer 200, verspreid over Nederland én Duitsland. Deze strategische uitbreiding markeert een cruciale eerste stap op weg naar het bereiken van marktleiderschap in West-Europa.