Sportief bedrijfsuitje

3.5.24

Een succesvol bedrijfsuitje organiseren dat bij iedereen in de smaak valt, kan een uitdaging zijn. Het liefst wil je een evenement waar iedereen nog maanden over napraat. Een sportief bedrijfsuitje kan dit resultaat opleveren, maar het moet wel aan bepaalde eisen voldoen. In deze blog geven wij jou een paar tips voor het organiseren van een geweldig bedrijfsuitje en laten we zien waarom padel de perfecte keuze is.

Padel; Sportief maar toegankelijk

Een voorname reden waarom sportieve bedrijfsuitjes vaak zo succesvol kunnen zijn is dat er tijdens het sporten veel hormonen vrijkomen waaronder de ‘gelukshormonen’ endorfine, serotonine en dopamine. Je bedrijfsuitje starten met een sportief element brengt iedereen dus gelijk in de juiste stemming.  

Het is echter wel handig rekening te houden met het feit dat niet iedereen even sportief is aangelegd. Veel sporten zijn namelijk niet eenvoudig en als de helft van de groep totaal geen talent voor de betreffende sport heeft, haakt deze helft al af. Het moet voor iedereen leuk zijn en daarom is padel de perfecte uitkomst! De padel sport staat bekend om haar toegankelijkheid. Vrijwel iedereen die voor het eerst een padelracket oppakt kan direct al een leuke rally spelen. Je hoeft ook geen topatleet te zijn voor het spel, de kleine afmetingen van het veld en de glazen wanden rondom de baan helpen een handje. Hierdoor kunnen zelfs de minst fitte mensen plezier beleven aan deze sport, en hoeft niemand zich tijdens het bedrijfsuitje buitengesloten te voelen.

Padeltoernooi; recreatie- en prestatie poule

Tijdens je bedrijfsuitje kun je kiezen voor een padelclinic gegeven door een van onze professionele trainers, of een onderling padeltoernooitje. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst een clinic te volgen en daarna een toernooi te spelen.  

Voor het spelen van een padeltoernooi raden we aan om twee verschillende poultjes te maken; een recreatie poule en prestatie poule. Het feit dat de sport toegankelijk is voor iedereen betekent niet dat er geen niveauverschillen zullen zijn. De een heeft nou eenmaal meer gevoel voor (bal/racket)sporten dan de ander. Met twee verschillende poultjes kun je de groep onderverdelen in de absolute beginners en degenen met ervaring in racketsporten. Padel is namelijk het leukst als je met en tegen spelers van je eigen niveau speelt. Uiteraard helpen we bij The Padellers graag met het voorbereiden van het toernooi en de poultjes.

Koude drankjes & warme hapjes achteraf

Een sportief uitje is leuk, maar op een bedrijfsuitje hoort natuurlijk ook geborreld te worden! Uiteraard behoort dit bij The Padellers tot de mogelijkheden. Geef simpelweg je wensen voor de horeca door, en wij zorgen ervoor dat de drank koud staat na afloop. In onze horecagelegenheid kun je onder het genot van drankjes en hapjes gezellig napraten over het toernooi en het begin van de rest van de avond inluiden.

Sportief bedrijfsuitje Noord-Holland

Als je op zoek bent naar een sportief bedrijfsuitje in Noord-Holland ben je bij The Padellers aan het juiste adres. Met twee locaties voor padel Amsterdam, padel Uitgeest en padel Hoorn kun je bij maar liefst 4 locaties terecht voor een dagje padel in Noord-Holland me je werk. Natuurlijk beperken wij de mogelijkheden tot uitjes niet alleen tot bedrijven. Kom gerust langs met je sportteam, een groep vrienden en familie, of welke hoedanigheid dan ook!  

Woon jij buiten Noord-Holland? Geen probleem, The Padellers heeft prachtige padellocaties door heel Nederland waar bedrijfsuitjes georganiseerd kunnen worden.  

Wil jij stiekem alvast oefenen zodat jij je collega's straks helemaal van de baan slaat? Boek een padelbaan op een van onze locaties.