Podje Padel; een podcast over de meest populaire sport van het moment

3.5.24

Podcasts zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wereld van infotainment en ontspanning. Met hun toegankelijke formaat en diverse onderwerpen hebben podcasts een prominente plek veroverd in het dagelijkse leven van velen. Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent, of gewoon thuis ontspant, er is altijd wel een podcast die perfect aansluit bij jouw interesses. Ook de sport podcasts zijn niet aan te slepen, en toch miste er iets. Een podcast over de snelst groeiende sport van Nederland; Padel!  

Een sport podcast over padel

Dus al jij, net als wij, een echte padel fanaat bent die nooit genoeg kan krijgen van deze sensationele sport, dan hebben wij goed nieuws voor jou! Welkom bij "Podje Padel," dé podcast die diep in de fascinerende wereld van padel duikt. Hierin praat Peter Heerschop, samen met gepassioneerd padelfan Jamie Trenité, iedere week over de meest populaire sport van het moment. Is het terecht dat padel de snelstgroeiende sport van Nederland is of hebben we het over een paar jaar gewoon weer over tennis en squash? In Podje Padel gaan humor en fanatisme hand in hand. Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering boordevol interessante gesprekken en inzichten te beluisteren. Daarnaast schuift er elke week een andere gast aan, en er zitten grote namen tussen!

Er wordt deze week afgetrapt met een bijzondere gast: niemand minder dan Bas Smit. In de eerste aflevering deelt hij zijn unieke kijk op de sport. Waar komt zijn liefde voor padel vandaan? Wat voor type padel speler beschouwt hij zichzelf? En waarom heeft hij zelfs besloten om eigen padelclubs te openen in Nederland? De antwoorden op deze vragen en meer hoor je exclusief in deze aflevering van Podje Padel!

Mis het niet! Elke woensdag staat er een nieuwe aflevering voor je klaar, klaar om je mee te nemen in de boeiende wereld van padel. Luister, lach, en deel jouw eigen padel-passie met ons in Podje Padel!  

Benieuwd naar meer? Volg Podje Padel op Spotify, Youtube, Instagram en Tiktok!