Openingen nieuwe padelclubs in Doorn en Bergen op Zoom

3.5.24

De trein van The Padellers dendert voort want met de succesvolle openingen van twee nieuwe padellocaties zijn we weer een stapje dichterbij het doel; zorgen dat iedereen in Nederland deze fantastische sport kan beoefenen op een padelbaan in de buurt. Donderdag 7 september was de officiële opening van de binnenhal in Doorn en dat betekent de eerste padellocatie van The Padellers in de provincie Utrecht. Daarnaast is het ook nog eens de eerste indoor padelclub in de provincie Utrecht. Na deze succesvolle opening in Doorn volgde de dag erna de opening in Bergen op Zoom waarmee het imperium aan padelclubs in Brabant is uitgebreid met 1 locatie. Voor padel Brabant kun je vanaf nu dus terecht bij maar liefst 5 locaties van The Padellers!

Opening Padel Doorn en Padel Bergen op Zoom

Tijdens beide openingen werd een padeltoernooi voor gevorderden en een padeltoernooi voor beginners gespeeld zodat spelers van alle padel niveaus hun eerste balletje op de splinternieuwe padelbanen konden slaan. Bij de opening van Doorn deden zelfs twee mariniers van de Marinierskazerne Doorn mee op hun spaarzame vrije dag: “Onze collega’s verklaren ons voor gek omdat we eindelijk vrij hadden, maar wij hadden gewoon zin om een balletje te slaan.” Tussendoor werd er een demo wedstrijd gespeeld door de absolute padeltop van Nederland waarbij het publiek verwend werd met spectaculair spel. Influencer en Gezicht van The Padellers Bas Smit was ook aanwezig en knipte het lint door om de opening officieel te maken. Daarnaast deed hij mee aan het gevorderden padel toernooi waar Bas Smit liet zien zelf ook een aardig balletje te kunnen slaan. Tussendoor en achteraf was er uiteraard ruimte voor een gezellig drankje en hapje. Al met al twee feestelijke openingen!

Padel Doorn; Mogelijkheden voor Padel in provincie Utrecht

Padellen in Utrecht is vanaf nu mogelijk bij de prachtige padelclub van The Padellers in Doorn. Voor indoor padel Utrecht hoef je niet verder te zoeken want met maar liefst 6 indoor padelbanen biedt The Padellers Doorn volop gelegenheid om deze geweldige sport te beoefenen. Van deze zes banen zijn er 5 double padel courts en 1 solo padel court. Naast de geweldige hal met padelbanen is er ook een hele gezellige horecagelegenheid waar je zowel buiten als binnen heerlijk kan zitten voor een drankje en hapje.

Padelbaan huren provincie Utrecht; Een Double baan in Doorn huur je al vanaf €20,- en deze locatie beschikt ook nog eens over een padel single court waar je 1 tegen 1 padel kan spelen. Als je niet beschikt over de juiste padel benodigdheden is dat geen probleem want je kan hier padelballen en een padel racket huren voor een laag tarief.

Padel les provincie Utrecht; Bij Padel Doorn kan je uiteraard ook terecht voor padel lessen van onze officiële padel trainers. Je kan kiezen voor een proefles padel, prive- & duo lessen, groepslessen en ook padel les voor kinderen behoort tot de mogelijkheden.

Padel clinic Utrecht; Als je nou nog nooit gepadeld hebt en nieuwsgierig bent om het een keer te proberen dan hebben wij de uitgelezen kans voor jou. Ook op onze locatie in Doorn kan jij meedoen aan onze “Maak kennis met padel” clinic. Voor maar €5,- leer je de basis van padel en kan jij je eerste slagen maken op de padelbaan.

Padel toernooi provincie Utrecht; Houd goed de agenda in de gaten voor The Padellers Doorn evenementen want ook zullen er leuke activiteiten worden georganiseerd. Dit zijn toernooien zoals een King of The Court of een padel toernooi met aansluitende een pubquiz. Deze evenementen zijn geweldige mogelijkheden om andere padel liefhebbers te leren kennen. Deze toernooien worden voor alle verschillende padel niveaus georganiseerd dus of je nou beginner bent of gevorderde, iedereen krijgt kans om deel te nemen.

Bedrijfsuitje provincie Utrecht; De club in Doorn is misschien wel de beste locatie voor een bedrijfsuitje met je collega’s. Deze locatie beschikt namelijk over meerdere vergaderruimtes en zoals gezegd een fantastische horecagelegenheid. Hier kan je zowel binnen als buiten heerlijk zitten om na afloop van het padellen een hapje en drankje kan doen. Natuurlijk ben je voor een sportief uitje of een dagje teambuilding ook welkom met je sportteam, je familie/vrienden, en je studiegenoten.

Ontdek Padel Bergen op Zoom

The Padellers is geen onbekende in Brabant want met de opening in Bergen op Zoom is dit alweer de 5e padelclub in de provincie. De nieuwe padelclub grenst aan Zeeland. Hierdoor kunnen bewoners van Zeeland die aan de grens van Brabant wonen, ook langskomen voor een potje padel.
Bij The Padellers Bergen op Zoom vind je de perfecte setting om de opwindende sport van padel te ervaren en deze locatie biedt dezelfde mogelijkheden als de locatie in Doorn. Onze locatie beschikt over 6 moderne indoor padelbanen, waardoor je het hele jaar door kunt spelen, ongeacht het weer. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij ons is er voor ieder wat wils.

Padellen Bergen op Zoom; Reserveren van een padelbaan bij The Padellers Bergen op Zoom is eenvoudig en kan zonder lidmaatschap. De openingstijden zijn ruim, van 08:00 's ochtends tot 23:00 's avonds, zeven dagen per week. De indoorbanen zorgen ervoor dat je altijd terecht kan voor een potje padel, ongeacht het weer!

Padel Les Bergen op Zoom; Voor diegenen die nieuw zijn in de sport of hun vaardigheden willen verbeteren, bieden we ook hier verschillende padel lessen, waaronder privé-, duo- en groepslessen. Je kunt zelfs beginnen met een proefles om de basis te leren en kennis te maken met deze dynamische sport.

Teambuilding Bergen op Zoom; Voor bedrijfsuitjes en teambuilding in Bergen op Zoom is padel ook een geweldige keuze. Onze faciliteiten lenen zich uitstekend voor diverse activiteiten, en we helpen je graag bij het plannen van een onvergetelijke dag. Of je nu een toernooi wilt organiseren of gewoon wilt ontspannen in onze gezellige bar, wij staan klaar om je dag van A tot Z te verzorgen.

Woon jij in de Buurt van Doorn of Bergen op Zoom? Kom langs bij de nieuwe locaties van The Padellers en geniet van deze prachtige sport.