Nu geopend: Padel Eijsden

3.5.24

De padelclub in Stadskanaal is nog maar net open, maar de The Padellers heeft haar imperium aan padelclubs alweer uitgebreid. Padel Eijsden heeft vrijdag 29 december namelijk haar deuren geopend voor padelliefhebbers uit de omgeving Maastricht. Dit is voor The Padellers de derde locatie voor padel in Limburg en alweer de 14e in heel Nederland. Met 7 indoor padelbanen waarvan 5 double banen 2 single padel courts is er weer een stap gezet richting het doel; Voor iedereen een padelbaan in de buurt, zodat iedereen deze prachtige sport padel kan spelen!

1 vs 1 padel indoor in Maastricht - Eijsden

Zoals vrijwel iedere locatie van The Padellers biedt deze derde locatie voor padel in Limburg provincie weer volop mogelijkheden voor de padelliefhebber. Ten eerste kun je hier natuurlijk weer een padelbaan huren en spelen met je padelmaatjes. Dit kan niet alleen op de gebruikelijke dubbel courts maar deze locatie beschikt ook over twee zeldzame single padelbanen. Deze single padel courts zijn ideaal om aan je techniek en consistentie te schaven. Daarbij scheelt het in het aantal mensen dat je moet optrommelen voor het spelen van een potje padel. Normaal gesproken heb je naast jezelf nog eens 3 personen nodig en dit kan een lastige opgave wanneer iedereen hun eigen drukke schema heeft. Op een padel single court heb je slechts één andere padelliefhebber nodig. Het zijn daarnaast allemaal indoor padelbanen dus je hoeft je geen zorgen te maken om padel in de regen.

Events en padellessen in Maastricht - Eijsden

Ook bij padel Eijsden kan je padel les volgen, en net als bij alle andere locaties zijn deze weer voor elk padelniveau en alle samenstellingen. Denk hierbij aan duo lessen, privélessen en groepslessen. Voor groepslessen padel kan je je samen met een groepje aanmelden. Mocht je zelf geen groep kunnen vinden is dit ook geen probleem, dan zorgen wij dat je in een groep op je eigen niveau ingedeeld wordt.

Voor leuke events in Maastricht - Eijsden kan je binnenkort ook terecht bij The Padellers. Tijdens deze evenementen worden leuke padeltoernooien georganiseerd waar je aan mee kunt doen, ook zonder knltb lidmaatschap. Natuurlijk wordt er achteraf gezellig een drankje gedaan bij de bar. Mooie gelegenheden om andere liefhebbers van het spelletje uit de buurt te ontmoeten en een padelwedstrijd te spelen.

Opties voor B2B Maastricht - Eijsden

Ook voor bedrijven bieden we meerdere bedrijfsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een Werknemersabonnement: Waarbij werkgevers hun werknemers plezier en vitaliteit op de werkvloer kunnen bieden met onze bedrijfsfitnessoptie. Hiermee kan je als werkgever maandelijks een budget beschikbaar stellen voor jouw werknemers. Werknemers hebben via hun eigen account of een bedrijfsaccount de mogelijkheid om flexibel banen te reserveren op een The Padellers locatie naar keuze. Het is een geweldige manier om teambuilding te stimuleren en gezondheid op de werkvloer te bevorderen.

Een sportief bedrijfsuitje organiseren voor jou en je collega’s behoort ook tot de mogelijkheden. Laat ons je helpen bij het plannen van een padeltoernooi of clinic, met of zonder begeleiding van onze officiële padeltrainers. Kies je eigen datum, tijd en locatie, en sluit af met heerlijke hapjes en drankjes bij de gezellige bar om de dag compleet te maken.

Zorg als werkgever voor blijvend plezier en vitaliteit voor jou en je collega's door te kiezen voor een bedrijfslidmaatschap. Reserveer wekelijks een of meerdere banen voor 26 of 52 weken, waardoor je werknemers regelmatig kunnen genieten van padellen op hun eigen baan. Het is de perfecte manier om teamgeest te bevorderen en de gezondheid van je team te ondersteunen.

Officiële openining padel Maastricht - Eijsden

Donderdag 18 januari maken we de datum van de officiële opening bekend en daar kun jij bij zijn! Er worden twee padeltoernooien gespeeld waar jij samen met je padelmaatje aan mee kan doen. De opening wordt afgetrapt met een padeltoernooi voor beginners die het eerste balletje op de gloednieuwe banen zullen slaan. Vervolgens wordt er een demowedstrijd gespeeld door de absolute padeltop van Nederland, dat wil je niet missen.

Hierna volgt het padeltoernooi voor gevorderden, waar influencer en gezicht van The Padellers Bas Smit, aan zal deelnemen. Het wordt een feestelijke opening, dus er staan drankjes en hapjes klaar, en er is ook een DJ om het feest compleet te maken.

Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan snel in voor het beginnerstoernooi of gevorderdentoernooi! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om alleen een kijkje te nemen tijdens te opening, zonder mee te doen aan een van de toernooien.