Leukste gymles van het jaar

Ben jij leerkracht van de bovenbouw op een basisschool? Ben jij een betrokken ouder? Of ben jij de gymdocent op school? Geef jouw klas dan nu op voor de Leukste Gymles van het Jaar!

‎ ‎ ‎

Bij The Padellers vinden we het cruciaal dat sport voor iedereen toegankelijk is. Om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met padel, hebben we een geweldig initiatief opgezet: Voor de groepen 5 t/m 8 is het nu mogelijk om zich voor slechts €99,- aan te melden voor de Leukste Gymles van het Jaar! Voor één keer mogen zij hun reguliere gymles inruilen voor een fantastische clinic op één van onze locaties. Energie, fanatisme en plezier zijn gegarandeerd! De clinic wordt verzorgd door één van onze ervaren trainers.

‎ ‎ ‎

En als je nieuwsgierig bent naar wat je te wachten staat, bekijk dan snel de video hieronder om te zien hoe een andere klas de leukste gymles van het jaar bij The Padellers heeft beleefd. Laat jouw klas deze onvergetelijke ervaring niet missen en meld ze vandaag nog aan!

Door het formulier te versturen ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens volgens de privacyverklaring

90
90

Medium length section heading goes here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

code here
code here