summer deal

summer deal

Wil jij deze zomer 10 keer padellen voor maar €100,-?! Meld je nu aan voor de Summer Deal! 🎾

  • 10 keer 60 minuten padellen voor €100,-
  • Te gebruiken op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur en zaterdag & zondag vanaf 14:00 uur.
  • Te gebruiken van 1 juni t/m 31 augustus
  • Geldig op alle indoor locaties

Meld je aan via onderstaand formulier.

Deze actie is helaas gesloten!

Faq vragen

Heb jij nog vragen of onduidelijkheden? Kijk of je het antwoord kunt vinden in de veelgestelde vragen of mail naar info@thepadellers.nl.

Is het mogelijk om een boeking te annuleren?

Nee, het is niet mogelijk om een boeking te annuleren. De boeking kan tot 24 uur van tevoren verplaatst worden. Neem voor het verplaatsen van jouw boeking contact op met de desbetreffende locatie.

is de Summer Deal ook geldig voor singel banen?

Ja, de Summer Deal is geldig op zowel double padelbanen als single padelbanen.

Hoe schaf ik de Summer Deal aan?

Na het invullen van het inschrijfformulier wordt er een bevestigingsmail verzonden met een betaallink. Na het voldoen van de betaling wordt er binnen twee werkdagen een uniek code verzonden. Voer deze code (maximaal 10 keer) in bij het boeken van een baan en spelen maar!

Op welke locaties is de Summer Deal geldig?

De actie is enkel geldig op de indoor locaties van The Padellers: Amsterdam-West, Bergen op Zoom, Doorn, Eijsden, Geleen, Groningen Stadjershal, Groningen Ulgersmaweg, Kerkrade, Roermond, Stadskanaal, Hoorn, Uitgeest, Valkenswaard en Veldhoven. De outdoor locaties van The Padellers zijn uitgesloten van deze actie. Alleen op de 3 nieuwe outdoorbanen in Valkenswaard is de Summer Deal wél geldig!

Kan ik met de Summer Deal ook langer dan 60 minuten spelen?

Ja, je kunt je speeltijd aan de balie op locatie verlengen met 5 euro korting, afhankelijk van beschikbaarheid. Daarnaast kun je met jouw Summer Deal ook een baan reserveren voor 120 minuten.

Is de verhuur van rackets en ballen ook inbegrepen bij de Summer Deal?

Nee, rackets en ballen zijn niet inbegrepen bij de Summer Deal. Het is wel mogelijk om op locatie rackets te huren en ballen te kopen.

Wanneer is de Summer Deal geldig?

De Summer Deal is geldig van 1 juni t/m 31 augustus. Daarnaast moet de reservering gemaakt zijn op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur of zaterdag & zondag vanaf 14:00 uur.

Wat houdt de Summer Deal in?

Met de Summer Deal kun je van 1 juni t/m 31 augustus 10 keer 60 minuten padellen voor 100 euro. Door middel van een kortingscode krijg je 10 keer een korting van maximaal 70,15% op de baanhuur van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur en zaterdag & zondag vanaf 14:00 uur.