De beste locaties om padel te spelen

3.5.24

Dat padel wereldwijd een van de snelst groeiende sporten is kan door niemand ontkend worden. Met name in Nederland kent de sport padel een enorme groei in populariteit en dit zal je vast niet ontgaan zijn. Ongetwijfeld zullen er in de afgelopen jaren een hoop mensen uit je omgeving aan het padellen zijn geslagen. Padelbanen zitten vaak helemaal volgeboekt en daardoor is er een enorme vraag naar padel locaties Nederland. In heel Nederland schieten de padel locaties dan ook als paddenstoelen uit de grond.

The Padellers beschikt momenteel over 13 padel locaties verspreid over Nederland. In totaal stelt The padellers met deze 13 padel locaties meer dan 68 padelbanen ter beschikking. Het gaat hierbij om zowel indoor als outdoor banen. Weer of geen weer, bij The Padellers is er volop gelegenheid om padel te spelen. The Padellers heeft hoge ambities en wil padel bij nog veel meer mensen op de kaart zetten. In de toekomst mag er dan ook een flinke groei in het aantal padel locaties Nederland verwacht worden en daar wordt nu al volop aan gewerkt. Grote samenwerkingen zoals die met internationale topclub Ajax zijn een goede afspiegeling van deze ambities.  In deze blog zullen we de beste padel locaties uitlichten en beschrijven.

Padel in Noord-Holland

Een geschikte padel locatie vinden mag geen probleem zijn als je in Noord-Holland woont. In onze hoofdstad ontbreekt het niet aan padelbanen. The Padellers beschikt over toplocaties voor padel Amsterdam.

Padel Amstelpark is de pionier van The Padellers, de padel locatie waar het allemaal is begonnen. Deze prachtige locatie voor padel Amsterdam-Zuid beschikt over 5 buitenbanen en alle nodige sanitaire voorzieningen met kleedkamers en douches. Mocht je niet over padelmateriaal beschikken is dat geen probleem want hier kan je net als bij elke padel locatie van The Padellers ballen en padelrackets huren. Voor studenten is dit zelfs gratis in daluren op vertoon van studentenpas. Daarnaast beschikt deze locatie Amsterdam padel over een hartstikke gezellige horecagelegenheid waar je na afloop gezellig een hapje en drankje kan doen. De andere club is Amsterdam padel Sloterdijk, deze locatie voor padel in Amsterdam-West beschikt over 6 binnenbanen. Ideaal voor in de winterdagen en met slecht weer zodat je geen padel in de regen hoeft te spelen.

Ook voor padel Hoorn kan je terecht bij The Padellers. Deze padel locatie heeft 6 binnenbanen ter beschikking. Mocht je van wat verder komen is dit geen probleem want je kan hier gratis parkeren. Daarnaast heeft deze locatie ook weer een gezellige bar, kleedkamer met kluisjes en sanitaire voorzieningen.

De nieuwste padel locatie in Noord-Holland is padel Uitgeest. Deze locatie voor padel in Uitgeest beschikt over 6 indoorbanen waarvan twee padel single courts. Deze single banen komen minder vaak voor dan doubke banen en bieden de mogelijkheid om 1 tegen 1 padel te spelen. Dit betekent dat je niet per se drie personen hoeft op te trommelen om de padel sport te beoefenen. Ook hier zijn kleedkamers met douches, kluisjes en kan je gratis parkeren.

Padel Noord-Brabant

Hoewel de roots van The Padellers zich in Amsterdam bevinden schort het bij The Padellers niet aan locaties in het zuiden. The Padellers is namelijk leverancier van maar liefst 4 top locaties voor padel in Brabant.

Padel Rosmalen is een locatie met 6 outdoorbanen waar je terecht kan om heerlijk buiten padel te spelen. Ook op deze locatie kan je gratis parkeren dus als je van wat verder komt met de auto is dit geen probleem. In het bourgondische zuiden geniet men ook wel van een hapje en drankje achteraf en de horecagelegenheid biedt hier volop gelegenheid voor.

Laat het weer te wensen over en wil je liever binnen spelen dan kan je beter gaan voor de 6 indoorbanen van padel Veldhoven. Gratis parkeren, kleedkamers met douches, kluisjes en een gezellige bar is wat je hier allemaal kan verwachten.

Ook bij padel Breda stelt The Padellers 5 outdoorbanen ter beschikking. Tussen deze 5 padelbanen zit wederom een zeldzame padel single court om 1 tegen 1 padel te spelen. De huur van een padel single court is bijna de helft van de prijs van een double court. Een heerlijke locatie om buiten te genieten van een potje padel.

De laatste padel locatie in Brabant is Padel Valkencourt Valkenswaard. Deze padelclub heeft 5 indoorbanen waarvan 1 weer een padel single court is. Daarnaast beschikt het over alle nodige faciliteiten zoals een horecagelegenheid, kleedkamers, gratis parkeren en sanitaire voorzieningen.  Ook is er een padelshop aanwezig op deze locatie waar allerlei padelkleding en producten te koop zijn. Dus mocht je een padelracket willen testen kan je dit mooi combineren met het boeken van een baan hier.

Padel Limburg

Zoals gezegd is The Padellers in het zuiden van het land goed vertegenwoordigd met meerdere locaties. Ook in de meest zuidelijke provincie van Nederland is er bij The Padellers  gelegenheid om padel te spelen. Voor to padel in Limburg kan je momenteel terecht bij twee padel locaties.

Padel Geleen is met 6 indoorbanen waarvan 5 double banen en 1 padel single court een toplocatie voor padel in Limburg. Deze locatie over alle faciliteiten die je maar kan wensen. De kleedkamers zijn voorzien van douches dus na afloop kan je fris en fruitig aan de gezellige bar verschijnen voor een hapje en drankje. Is je competitiedrang nog niet gestild? Speel dan tegen je maatjes nog een potje tafeltennis of tafelvoetbal bij de bar!  Op de tv zijn livesportwedstrijden te volgen onder het genot van een biertje. Voor degenen die met de auto komen is het gratis parkeren.

Padel Roermond faciliteert 7 indoorbanen waarvan 5 double banen en 2 padel single courts. Dus als je even lekker een enkel padel potje wil spelen is hier gelegenheid voor. In Limburg kan het natuurlijk niet aan een gezellige bar ontbreken en ook bij padel Roermond is deze aanwezig. Kleedkamers met douches zijn er ook zodat je hier fris plaats kan nemen. In de kluisjes kan je indien nodig je waardevolle spullen opbergen en uiteraard is het gratis parkeren bij deze locatie.

Padel Groningen

Van de meest zuidelijk provincie gaan we naar het noorden want The Padellers heeft ook een toplocatie voor padel in Groningen. Padel Groningen is een geweldige padel locatie in de Stadjershal met maar liefst 8 indoorbanen. Hiervan zijn 6 double banen waar je twee tegen twee kan spelen en 2 indoorbanen om 1 tegen 1 te spelen. Verder beschikt deze locatie over sanitaire voorzieningen, kluisjes, kleedkamers met douches en een gezellige bar met keuken voor na afloop. Er is zelfs een sauna aanwezig voor je herstel en totale ontspanning na het spelen. Ben je op zoek naar een padelracket of ander materiaal? Neem dan een kijkje bij de padelstore die hier ook aanwezig is.

Padel les, padel competitie en padel toernooien

Ben je benieuwd naar de locaties en wat ze allemaal precies te bieden hebben? Kijk dan hier voor alle padel locaties van The Padellers en ontdek hun faciliteiten. Zie ook de mogelijkheden voor padel les, toernooi padel, padel competities, clinics en het organiseren van bedrijfsuitjes op de verschillende locaties.