Lessen

Padelles kids

Uiteraard bieden we bij The Padellers ook padelles voor kinderen aan. Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en wij willen ook graag de jonge kinderen laten genieten van deze geweldige sport. Op de woensdagmiddag staan onze officiële trainers klaar om de kids leuke en leerzame trainingen te geven.

  • 5 lessen in 5 weken
  • Kosten: €65,- per kind
  • Inclusief trainer, baanhuur en materiaal
  • Lesduur: 60 minuten
  • Locaties: Amstelpark, Bergen op Zoom, Doorn, Groningen Stadjershal, Uitgeest

info

Amstelpark, Bergen op Zoom, Doorn, Groningen Stadjershal, Uitgeest

  • 6 t/m 9 jaar –   woensdagmiddag 14:00 – 15:00 uur
  • 10 t/m 12 jaar – woensdagmiddag 15:00 – 16:00 uur
  • 10 t/m 12 jaar –  woensdagmiddag 16:00 – 17:00 uur

Alle kosten zijn per persoon per les

5 lessen voor €65,- (€13,- per kind per les)
No items found.

Meld je aan

Wil jij je inschrijven voor groepsles maar heb je geen eigen groep? Vul het formulier in en wij doen ons best om je bij een groep van je eigen niveau in te delen.

Inlezen in de spelregels?

Amstelpark
Bergen op zoom
Doorn
Groningen Stadjershal
Uitgeest
Bedankt voor het invullen!
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier. Probeer dit nog een keer.

Meld je aan

Wil jij je inschrijven voor groepsles maar heb je geen eigen groep? Vul het formulier in en wij doen ons best om je bij een groep van je eigen niveau in te delen.

Inlezen in de spelregels?

van 09:00 tot 12:00
van 12:00 tot 15:00
van 15:00 tot 18:00
van 18:00 tot 21:00
van 21:00 tot 22:00
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Amstelpark
Bergen op zoom
Doorn
Groningen Stadjershal
Uitgeest
Bedankt voor het invullen!
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier. Probeer dit nog een keer.

Wat kan je verwachten?

Plezier en zelfvertrouwen

Padel biedt een leuke en toegankelijke sportervaring voor kinderen van alle niveaus. Met zijn eenvoudige leercurve en dynamische gameplay is deze sport een waar genot voor kinderen. Zelfs kinderen met minder balgevoel kunnen snel deelnemen en vooruitgang boeken, waardoor padel een ideale sport is om mee te beginnen en een enorme boost in het zelfvertrouwen geeft.

Fysieke voordelen

Padel biedt tal van fysieke voordelen voor kinderen, waaronder verbeterde coördinatie, balans, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Het is een full-body workout en verbrandt evenveel calorieën als de meeste andere sporten, waardoor kinderen fit en gezond blijven.

Techniek en vaardigheid

Kinderen werken aan hun techniek, leren de spelregels en bouwen rustig op naar het beheersen van alle padelskills. Met leuke oefeningen ontwikkelen ze hun voetenwerk en spelinzicht, inclusief het slim gebruiken van de glazen wanden.

Sociale interactie

Padel vereist teamwork, communicatie en samenwerking, omdat het spel twee tegen twee wordt gespeeld. Het tactische aspect van het spel en de noodzaak om strategieën te communiceren helpen kinderen om samen te werken, strategisch te denken en problemen op te lossen tijdens het spel.

Faq vragen

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Bekijk of jouw vraag beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen of neem contact op met lessen@thepadellers.nl.

GROEPSLES: Kan ik ook groepsles padel volgen als ik geen eigen groep heb?

Ja, je kan je ook inschrijven voor groepsles padel als individu. Vul het inschrijfformulier in en wij doen ons best om je in te delen bij een groepje van je eigen niveau.

GROEPSLES & PRIVELES: Is er materiaal inbegrepen bij de lessen?

Ja, bij de lessen zijn materiaal zoals padelrackets en ballen inbegrepen.

GROEPSLES & PRIVELES: Als ik ziek of verhinderd ben, kan ik de les dan op een later tijdstip inhalen?

Mocht je een keer verhinderd zijn wegens ziekte of iets anders kan de les helaas niet worden ingehaald op een ander moment. Het is wel mogelijk om zelf een vervanger te regelen voor de betreffende les.

GROEPSLES EN PRIVE-DUOLES: Wat zijn de opties voor de lessenreeks?

Je kunt kiezen uit twee opties: Een reeks van 10 lessen over 10 weken (27 mei t/m 4 augustus). Een reeks van 5 lessen over 5 weken (27 mei t/m 30 juni).

Hoe schrijf ik me in voor een proefles padel?

Een proefles is te boeken via ons reserveringssysteem. Volg hiervoor onderstaand stappenplan. - Ga naar https://reserveren.thepadellers.nl/bookings/create - Selecteer op welke locatie jij een proefles wilt volgen - In het overzicht verschijnt op welke dagen er proeflessen beschikbaar zijn - Selecteer het door jou gewenste tijdslot - Kies het aantal spelers - Rond je reservering af

Ik wil me inschrijven voor groepsles maar heb geen eigen groep, wat moet ik doen?

Ga naar de 'GROEPSLES' pagina en vul het inschrijfformulier in. Wij proberen je vervolgens in te delen in een groep van je eigen niveau.

Hoe schrijf ik me in voor een lessenreeks padel?

Een lessenreeks padel is te boeken via ons reserveringssysteem. Volg hiervoor onderstaand stappenplan. 1. Ga naar https://reserveren.thepadellers.nl/trainings/create 2. Selecteer op welke locatie jij een lessenreeks wilt volgen 3. Selecteer op welke dag jij de lessen wilt volgen en selecteer een dagdeel 4. Selecteer het door jou gewenste tijdslot 5. Kies het aantal spelers 6. Rond je reservering af

Wat is een lessenreeks?

Een lessenreeks is een reeks van 10 lessen verspreid over 10 weken, of 5 lessen verspreid over 6 weken. Je kunt een lessenreeks boeken voor 1, 2, 3 of 4 personen.

Is het mogelijk om bij The Padellers padel les te volgen?

Ja, The Padellers biedt ook padel lessen aan. Meer informatie over padel les vind je op onze website onder het kopje ‘LESSEN’.